Szeroki asortyment jakościowych konserw. – Mięsne – Rybne – Warzywne Produkty posiadają wszystkie certyfikaty jakościowe zgodnie z wymogami krajowymi i EU. Kraj pochodzenia POLSKA
Pełnotłuste mleko w proszku (FCMP) w przemyśle spożywczym znajduje zastosowanie w wyrobach cukierniczych, czekoladowych, karmelowych i lodowych. W piekarnictwie jako składnik kremów, polew i lukru. Doskonale nadaje się do produkcji napojów na bazie mleka, sosów i zabielaczy do kawy, zup instant i premiksów. Może być używane w procesie produkcji mrożonek.
Średni okres trwałości FCMP wynosi 12-18 miesięcy. Produkt należy przechowywać w maksymalnej temperaturze 25°C i wilgotności względnej poniżej 75%.
Pełnotłuste mleko w proszku (FCMP) w przemyśle spożywczym znajduje zastosowanie w wyrobach cukierniczych, czekoladowych, karmelowych i lodowych. W piekarnictwie jako składnik kremów, polew i lukru. Doskonale nadaje się do produkcji napojów na bazie mleka, sosów i zabielaczy do kawy, zup instant i premiksów. Może być używane w procesie produkcji mrożonek.
Średni okres trwałości FCMP wynosi 12-18 miesięcy. Produkt należy przechowywać w maksymalnej temperaturze 25°C i wilgotności względnej poniżej 75%.